El Club Marítim Cubelles és oficialment Centre d’Entrenament de Patí de Vela Júnior de la Federació Catalana de Vela per a l’any 2012 en ser acceptada la sol·licitud presentada.

En ser el màxim de regatistes un total de 10 i quedar encara places lliures per no haver-se cobert totes amb regatistes propis del nostre Club, volem oferir la possibilitat d’assistir a aquests entrenaments a regatistas d’altres Clubs.

Es procedirà per rigorós ordre d’inscripció fins a completar les places lliures.

Els requisits per poder inscriure’s són:

– Tenir embarcació pròpia, llicència de l’FCV i estar associat a l’ADIPAV.
– Els regatistes que participin en l’entrenament es comprometen a participar en el Campionat de Catalunya.

El monitor serà Jordi Obach Rafel, que és monitor titulat en vigor i registrat en el Consell Català de L’Esport amb experiència con a regatista i resultats en regates i competicions d’alt nivell.

L’horari d’entrenament sempre serà d’11:00 a 14:00 hores dissabtes i/o diumenges, en total estan previstos 12 dies d’entrenament i 2 regates, que són, 14,15 i 22 d’Abril ; 5, 6, 12, 13 i 20 Maig; 9, 10, 23 i 24 Juny, el 21 de Abril i 19 de Maig regata.

El preu per dia d’entrenament i navegant és de 25 euros (aquest preu també inclou la varada) per tant el total de l’entrenament per navegant pels 12 dies previstos és de 300 euros, els 2 dias de regata son gratuits.

Els interessats preguem enviïn un email abans del 14/04/2012 a l’adreça: cmcubelles@cmcubelles.org

En la confiança que tot l’exposa’t pugui ser del vostre interès, aprofito l’ocasió per donar-vos una forta abraçada.

Bon vent


Jordi Obach i Xifra
Comodor

Mòbil: 659.96.94.30

Deja una respuesta