Ferran Gubern (CNBadalona) guanya amb contundència el XXV Trofeu Filatèlia. Miguel Ángel Clavero (CNBarcelona) queda primer de segona categoria fent un segon de la general.

Dissabte 19: A les 14:00 el vent rola a 190 graus amb força 4 Bft, quan abans hi havia un 350 graus de força 2 Bft. Varem tenir que desmuntar el recorregut muntat per tornar a posar amb el vent regnant. La sortida és va donar a les 14:20. Just a la sortida el vent rola a 170 graus afavorint la sortida d’ells que estaven amurat a babor. Un cop fet la primera volta el vent rola a 150 graus de 2 Bft. Aquest fet propicia un canvi de recorregut.

Diumenge 20: A les 14:00 el recorregut és munta amb un vent de 120 graus de força 1 Bft. I una corrent contrària. Aquest fets propicia els sortits prematurs i tocs al vaixell del Jurat. Al segon llarg el vent rola a 150 graus de força 4 Bft. Hi ha canvi de recorregut.

Deja una respuesta