Amb vents fluixos de component SE s´ha celebrat el Trofeu COPES D´OR DE SITGES al Club Nàutic de Sitges. La regata constaba de 4 proves barlovent-sotavent, amb 1 descarte, i era puntuable pel circuit SPAIN-TIR.

En primera categoria domini de Xavier González (BITO, CNMasnou) que s´ha imposat en 2 proves. El segueixen a la classificació Gerard Delmàs (BIG-BEN, CNVilanova) i Juan Carlos Campo (AZABACHE, CNCastelldefels).

En segona categoria, primer lloc per Oriol Mahiques (ALF, CNSitges) que queda 8è de la general. El segueixen Biel Rosiñol (BIEL, CVPlatja Llarga) i l´alemany Andreas Bredendiek (PIRATAS, Duseldorf Yacht Club).

En classe Patí Júnior, s´acaba imposant l´Iñigo Puig (CNSitges) amb 2 primers. El segueixen l´Adrià Marquez (CNSitges) també amb 2 primers, i en Max Birk (CNSitges).

Adjuntem classificació.

Accés a fotos.

Deja una respuesta