Participants i entrenadors, clínic Club de Mar de Sitges 2011 (FCV)

 

El passat cap de setmana (4-5.JUNY) el Club de Mar de Sitges va organitzar un entrenament clínic de patí de vela subvencionat per la Federació Catalana de Vela (FCV). Els regatistes del club Jaume Llobet i Xavi Roca van dirigir la formació teòrica i pràctica d’ambdós dies, i es va comptar amb la participació de 13 navegants.


Els entrenaments tipus clínic són programes formatius que busquen el perfeccionament en la navegació. Estan adreçats a partinaires que competeixen de manera regular i volen millorar resultats. La FCV en subvenciona 5 cada d’any per la classe patí de vela, i 2 més pels patins júnior. Aquesta temporada el Club de Mar ha estat un dels clubs que l’han sol·licitat, complementant així l’oferta formativa de la seva escola de vela.

El programa concret d’aquesta edició s’ha centrat en la navegació amb velocitat i l’estratègia en regata. I en la pràctica: dissabte cenyides i llargs, i diumenge els alumnes van participar en la regata de regularitat del Club Nàutic de Sitges. Ambdós dies s’obria la sessió amb un esmorzar de flota, i en acabar un dinar de germanor per comentar la jornada. Els alumnes van demanar repetir l’experiència l’any vinent.

Deja una respuesta