En data 05.FEB.11 ha quedat constituït l’EQUIP DE REGATES DE PATÍ DE VELA del Club de Mar de Sitges de l’any 2011. L’acte constitutiu ha estat presidit per Daniel Gras (president) i en Jaume Llobet (comodor), ambdós fortament implicats en la projecció dels colors del club en el territori. L’aposta del club pels seus representants en les regates de la nostra classe s’ha vist reforçada aquest any amb més inversió per facilitar la participació en el màxim de regates de la temporada per a tots els components de l’equip. També es vol reforçar els aspectes identificatius de l’equip, i per això es dotarà d’equipaments als patrons i s’identificaran els patins amb adhesius amb el logo del club.

 

Si bé aquest any passat l’equip de regates ha aconseguit situar als seus components en els primers llocs del ranking de la Federació Catalana de Vela i de l’ADIPAV, ha obtingut podi en les regates de Trofeu de Plata, La Mercè, Gran Premi de Barcelona, Filatèlic, Riviera, Gallastegui, Classificatòria Volta a Menorca, Volta a Menorca, Furest, Gran Premi Costa Brava, Comodor, Canet i International ADIPAV Cup, i per primer any ha participat en el Campionat de Catalunya per equips; per aquesta temporada, a més a més de mantenir el nivell d’èxits, es té com objectiu obtenir podi en el ranking de la catalana per equips i podi en el campionat de Catalunya per equips (preferiblement guanyadors).

 

J.Cirera, D.Gras, X.Roca, J.Prat, J.Llobet, A.Clavero

Deja una respuesta