Els dies 14 i 15 d’agost de 2.010 es va celebrar al C.N. Sant Pol de Mar el 50º Trofeu Furest, nivell II i circuit Adipav. Aquest ha tingut una gran participació (47 sèniors i 5 júniors), amb representació de diversos Clubs Nàutics de Catalunya.

Dissabte dia 14 vàrem tenir una regata amb força 4 Bf i forta maror. Va ser una competició divertida i molt disputada amb un gran nombre d’incidències: volcades i algún patró a l’aigua que va tenir que ser rescatat. Els guanyadors d’aquesta primera regata van ser en 1ª posició Xavi Roca (Club de Mar de Sitges) seguit del Ferran Gubern (C. N. Badalona) i en José M. Ferrer (C. N. Masnou). Les dures condicions climatològiques varen impedir que alguns dels 5 patrons de la classe Junior poguessin acabar la regata. En aquesta classe els dos primers van ser els germans Àngels i Àlvar Aso respectivament.

Diumenge dia 15 va ser un dia complicat per establir el camp de regates donats els constants canvis de vent que van dificultar la navegació. Hi var haver aplaçament de 45 minuts. Va ser una competició molt tàctica i la flota es va dispersar. Al final de la regata, amb un canvi de recorregut pel mig, hi va haver una pujada de vent que va agilitzar la competició. Els tres primers classificat van ser l’Anna Pujol (C. N. Masnou) seguida d’en Xavi Roca (Club de Mar Sitges) i del Joan Comajuncosa (C. Natació Barcelona). De la classe Junior els primers van ser novament els germans Àlvar i Àngels Aso respectivament, seguits de l’Alfredo Ibáñez.

A la classificació general, tant en Junior com en Sènior els 4º classificats van ser del C. N. Sant Pol de Mar, l’Oriol i en Xavier Carrasco respectivament. Per primer cop el Trofeu el guanya un club de la zona sud de Barcelona.

En segona categoria destacar el primer lloc de Josep Ma. Masriera (Mar i Vent Canet) seguit de Marc Tió (C.Natació Barcelona) i tercer lloc per Remy Rondeau (Mar i vent Canet).

La junta del CNSPM agraeix a tots els participants la contribució a la festa del 50º aniversari del Trofeu Furest i a totes les persones que han col•laborat en l’organització de les regates (equips de terra i mar). Un agraïment a la família Furest i en especial a l’Antonio Furest pel seu compromís personal.

Adjuntem la classificació final i dos links amb imatges gràfiques de l’event. En breu podreu disposar de més imatges a la galería fotográfica de la web del C.N. Sant Pol de Mar.

Miquel Velasco i Roca
Vocal de Comunicació
Club Nàutic Sant Pol de Mar

Imatges Dissabte 14.AGO

Imatges Diumenge 15.AGO

Deja una respuesta