L’equip de de regates de patins de vela del Club de Mar de Sitges va celebrar el passat dissabte 11.FEB la tradicional junta de preparació de temporada amb el president del club i membres de la junta directiva. Com a ordre del dia hi havia temes importants com les subvencions d’enguany, les equipacions pels membres de l’equip i acompanyants, la benvinguda als nous membres i el calendari de regates i actes socials. La junta directiva es va mostrar molt satisfeta amb el grau de participació i resultats de l’any anterior augmentant l’import de les subvencions per enguany. Val la pena recordar que l’equip de regates de patí de vela del club es va proclamar campió de Catalunya a Torredembarra. Com a reptes per aquest any es presenten el campionat de Catalunya per equips, primer lloc del ranking de la Federació Catalana de Vela i primer lloc en el Circuit ADIPAV Catalunya, tots ells assolits ja l’any 2011. I si tot va com pensem podrem assolir també el primer lloc del ranking de clubs de la federació. Cal destacar que 4 dels 5 primers llocs del Circuit ADIPAV han estat copats per membres de l’actual equip de regates, fet que ens consolida com una de les millors flotes del litoral.

Deja una respuesta