Dissabte va iniciar-se el Campionat de Catalunya per equips al CM Cubelles, el qual no duia a terme des de l’any 2000. Es va decidir que es faria en un format de lliga, és a dir, tots contra tots.

En el cas de la categoria sènior hi participaven 7 equips: dos del CN Sitges, un de CN Castelldefels, un de CVPLL, un del CM Altafulla, un del CM Torredembarra, un del CN El Masnou, i un del CM Cubelles. Cada equip estava format per cinc participants.

En el cas de la categoria júnior es van formar 5 equips: 2 del CM Cubelles, un del CM Torredembarra, un del CN Sitges, i un del CVPLL. En aquesta cas cada equip tenia 3 participants.

Els patinaires sènior dissabte van disputar 5 proves de les 7 previstes per a tot el campionat. L’equip del CN Sitges format per Josep Maria Robert, Xavier Roca, Oriol Castellà, Jordi Maré i Bernard Wuynderling va guanyar totes les proves, posicionant-se clarament com a campió.

Per altra banda, els regatistes de la categoria júnior van dur a terme els 4 proves previstes pel campionat les quals les va guanyar totes l’equip del CN Sitges format per Claudia Puig, Oriol Mahiques i Max Birk.

Pel que fa a la jornada de diumenge els patinaires de categoria sènior van disputar les dues proves restants i els de categoria júnior van repetir 4 proves més. En ambdues categories els guanyadors van ser novament els regatistes del CN Sitges.

Properament adjuntarem les classificacions finals.

Deja una respuesta