Aquest cap de setmana es va celebrar en aigües de Sitges el TROFEU PRIMAVERA. Primera proba puntuable per el ranking del 2006. El Dissabte, es va donar la sortida amb vent molt variable, que va acabar en Llevant de entre 12 y 20 nusos. Sens dubte va ser un dia dur però molt maco de navegar. Va guanyar la proba Oriol Mahiques , seguit de Guillem García i Víctor Puig.

El Diumenge va ser un dia difícil. El poc vent, que va anar baixant de Garbí a Migjorn, unit a la onada de Llevant que restava del dia anterior va complicar molt les coses als nostres regatistes. Nomes van acabar el recorregut escorçat 3 Juniors.

Cal remarcar la bona actuació de Oriol que es va mantenir en primera posició durant tota la regata, així com el bon ambient entre regatistes tant a terra com a dintre del aigua. Per últim destacar la perfecta

organització que va dur a terme el Club Nàutic de Sitges.

Enhorabona a tots¡¡¡

1º Classificat ORIOL MAHIQUES C.N.Sitges

2º “ GUILLEM GARCIA C.M.Torredembarra

3º “ POL MERCADE C.M.Torredembarra

Deja una respuesta