Benvolguts associats/ades,

Sóm Fisioart, un centre de fisioteràpia i recuperació funcional que us ofereix un lloc de referència on pogueu demanar orientació i rebre tractaments per millorar i/o recuperar la vostra salut que us permetrà optimitzar millor la vostra resposta de cara a la pràctica esportiva que desenvolupeu així com de cara a una millor salut corporal general.

Volem presentar-nos al vostre col·lectiu perquè pensem que, degut a la pràctica intensa que requereix la navegació amb el Patí Català, podeu necessitar ordenar el vostre esquema corporal, tractar contracturas musculars, resoldre tendinitis, sobrecàrregues, etc.

Vosaltres sou amics i amants del mar, l’esport, la vela, el contacte amb la natura, i a nosaltres ens agrada donar solucions a:

 • dolors músculo-esquelètics
 • alteracions funcionals degudes a males pràctiques
 • orientem pautes d’exercicis concrets d’estiraments i/o tonificació
 • ajudem a fer un bon seguiment per a una bona higiene postural així com per corretgir mals hàbits que ens generen dolors, deformacions, etc.

  Què us proposem?

  1. Prendre cura del vostre cos per tenir un millor rendiment esportiu
  2. Millorar la pràctica esportiva amb exercicis complementaris
  3. Treballar per un millor equilibri corporal
  4. Prevenir lesions!!!!!. Molt imporatnt

  I tot això com s’aconsegueix?

  Treballant bè, fent un bon equilibri entre potència i flexibilitat i tenint en compte una bona respiració que ens permeti coordinar el cos d’una manera global.

  A vegades però, necessitem ajuda bÉ perquè no sabem com treballar bÉ diferents parts del cos, o perquè se’ns escapem coneixaments o informació. És per això que nosaltres existim i volem donar-vos aquesta possibilitat de rebre tractaments professionals oferint uns preus interessants per a tos els socis i socies d’ADIPAV.

  Recordeu!! Una bona educació corporal per prevenir possibles lesions.

  Ofertes:

 • 1ª visita al reducció del 50%
 • visites seguents reducció del 10%

  Haureu de presentar el vostre carnet de socis de l’ADIPAV

  Amb molt de gust us atendrem al nostre centre ubicat a:

  C/ Mare de Dèu de la Salut nº 45
  Telf. 93-2842343
  Web. www.fisioart.com

  Atentament,

  L’equip de Fisioart

 • Deja una respuesta