Avui divendres 21 de març ha estat la primera jornada del Copa d´Espanya que tindrà lloc fins el diumenge 23 al Club Nàutic de Castelldefels.

Cal dir que les inscripcions han estat tot un èxit, ja que hem comptat amb més de 40 patinaires inscrits d´entre els quals hem pogut comptar amb membres de la flota valenciana i andalusa, però, això, el temps no ho ha tingut en compte i no ha volgut acompanyar-nos, així que des de bon matí el vent a bufat fort i no semblava que anés a aturar-se…

Però tot i així hem esperat, exultants i contents, esperant amb ilusió aquesta primera regata del circuit SPAINTIR de l´any, però res, no hi ha hagut sort, el vent no ens ha donat tregua i finalment, cap a quarts de dues, s´ha decidit anular la regata.

Ara patinaires, tots a creuar els dits per demà…!

De totes maneres, gràcies per la vostra participació i col·laboració. Molta sort a tots!

Deja una respuesta