Avui, dissabte 22 de març, en aquesta segona jornada de la Copa d´Espanya, el temps tampoc no ens ha acompanyat massa, tot i axí hem tingut regata, i no només una no, sinó que dues a la vegada, per compensar així la cancel.lació de la prova del dia anterior.

La sortida estava prevista a les 13:00h., però tot i que els participants han sortit a mar força puntuals no han pogut iniciar la sortida fins ben entrades les dues, a l´espera que les condicions meteorològiques fossis les més estables i adequades possibles.

Al arribar, alguns dels patinaires han manifestat les dures condicions de la regata d´avui, sobretot pel fred, les onades, i la durada, ja que els primers patinares han arribat a la platja al finalitzar la segona prova cap a quarts de cinc de la tarda. D´altres han sofert petits accidents, com picades d´algun peix ratllat, volcades, trencades de màstil…però a la fi i al cap res greu.

En aquest link podeu consultar els resultats de la clasificació d´avui:

Classificació

Enhorabona a tots, als primers i als últims!

Deja una respuesta