Davant els rumors via e-mail, ADIPAV aclareix:

Fem una crida a la participació a la Copa d´Europa 2006 que se celebra a la Rochelle del 25-28 de Maig.

No hi haurà cap boicot a la Copa de Europa, perquè aquesta es un projecte de l´ADIPAV ingeniat per ella i organitzat per ella, Conjuntament amb la AFPAV, la qual te com a funció la promoció del patí a vela al resta d´Europa.

Així mateix creiem que ha de ser un èxit de regata per els esforços que el nostre Soci Jaquy Guibert ha fet per organitzar-la, i que serveixi per promocionar el patí, per reconciliar les parts, i sobretot per demostrar que la classe patí te ganes de tirar endavant malgrat tots els problemes que te, i les intromissions externes que pateix, perquè per sobre de els interessos individuals, existeix el punt que ens uneix a tots que es l´Amor que tenim per la nostre fantàstica embarcació, el Patí a Vela.

Resto a la vostre disposició.

Visca el Patí a vela i Visca l´ADIPAV!

Gerard Esteva
President ADIPAV

Deja una respuesta