Als documents adjunt podreu trobar dos calendaris d´entrenaments de l´equip de regates de patí a vela que ha remès el Club de Vela Platja Llarga.

– El calendari_activitats_Patins, es un calendari informatiu obre les activitats que realitzaran els components del nostre equip de regates, els dies que tenen entrenament i a les regates que es presenten.

– El calendari_entrenaments_patí, son les dates que hi haurà entrenament de patí, que encara que coincideixen amb regates es per al que no es presenti a la regata que sàpiga que al Club continua l´activitat. Aquests entrenaments també estaran oberts a tot aquell que estigui interessat en assistir-hi encara que no sigui component de l´equip de regates del CVPLL ni soci. El cost per dia d´entrenament es de 20EUR, i s´ha de reservar plaça trucant al telèfon 977.20.77.89 o bé al correu electrònic oficina@cvplatjallarga.org

Disculpeu l´error de la noticia penjada anteriorment.

Deja una respuesta