Aquest darrer cap de setmana s´ha celebrat en aigües del Club Natació Badalona la regata de nivell 2 Salo Nàutic Internacional de Barcelona.

El primer dia dissabte els regatistes es varen quedar sense vent, i malgrat haguessin donat la sortida i el primer regatista estigues a escassos metres de la primera balisa, al passar 30 minuts es va anul.lar la prova.

El diumenge ja va fer mes bon dia a nivell de vent i es va poder celebrar sense problemes la regata, la classificació quedà:

– Carles Crespo
– Trauma ( Bernardino Roses)
– Milu ( Albert Batllerià )

En segona categoria Sam quedà el primer.

Cal agrair moltissim a tots els participants que veniren de fora, i com no al Ferran Gubern que es el que sempre està allà darrera, fent que les coses surtin , i gràcies a ell i altres com elll en altres clubs tenim la quantitat de regates que tenim i podem disfrutar del fantàstic circuit que tenim.

ADIPAV

Deja una respuesta