17 de gener de 2009 – Platja Les Deveses del Saler – Regata d’entrenament

L’oratge ens ofereig una finestra molt inestable amb un poc de sol, el primer des de vora novembre, amb plutja, neu, temporals. Tots tenim un mono terrible i acaronem els vaixells.

“La cosa va millorant”, segons no deixava de dir el Guillermo, que ha notat tants canvis al club que ja estava demanant que posesim massagistes “xxixxis” 90-60-90, les noves dutxes, la gomona, les boies grans, la flota creixcuda. ….. (estàn boxos els de Madrid).

Per arrancar amb seny, ens hem anat a fer un almorçaret al bar del Poli. Llaugeret de temps, mitjos bocatetes, cervesseta, carajata i punyalada espectacular al compte. Li varem dir al cambrer que havíem demanat el compte, no que ens diguera quan pagava de lloguer, però no va entendre el gir i ficà glass-face. Ha quedat establert a la assamblea espontània que ferem fora del bar que comprarem pà i algo de pernil i formatge, nevera amb cervessa i a rotar a la mar.

Currada de gomona amunt, bencina, les rodes , els morts i la mare que els ha parit, els patins, el darrer cigarret, les explicacions de la màniga amb versions lliures … … … i tot seguit un llevantet per “enventolinar-se” dolçament carregant a sotavent, que a anat pujant poc a poc fins espentar amb 5-6- nucs de força. Com s’hi ho aguessem fet d’encàrrec. Així hem fet la tercera regata amb eixida a la platja, per ordre invers d’arribada i barlovento sotavento com sempre, per navegar dos bastons i arribada a “porta gaiola”.

Em acudit 11 patrons, malgrat el JuanCa que vingé carregat amb un virus de xiquet, tot desfent-se pel camal i no és va fer l’ànim. No obstant l’assamble anarquista de la secció patins lliures, li atorga la puntuació de regularitat. La competició amb dues mànigues ha fet que gaudirem d’una diada per agraïr. També per comentar, ja que tinguerem que aclarir certes maniobres d’alguns “bucaneros”, que és la situació d’abans de la reclamació. Com si diguessim es més que rés per desofergar-se (mira que eres cabró, ma que tens collons, recontrarecollons, …) i sense arrivar la sang a la mar, peró et quedes tant de gust.

En quant als resultats, és manté el grup de cap amb l’Alfred, Roberto i Juan insuperables, i pocs canvis a la resta. El que sí notem és una millora global del nivell. Navegant és deprenen a navegar. Així:

Alfred 1 + 1 = 2
Juan 2 + 3 = 5
Robert 3 + 2 = 5
Gregor 5 + 5 = 10
Chipi 4 + 6 = 10
Juanjo 8 + 4 = 12
Serena 7 + 7 = 14
Guille 6 + 8 =14
Manolo 9 + 9 = 18
Juancar 10 + 10 = 20

Podeu vore la classificacció acumulada de les dues regates, perqué vós-la pose jo así, (ja que l’Alfred no sé que collons fà, que m’ho fà currar i després no ho posa a la web) sinò de qué. Patins lliures farà l’oportuna reclamació.

Bessosss

Popeie, el croniste fora de sèrie.

Deja una respuesta