Amb dues proves celebrades el diumenge el Club de Mar de Sitges a pogut salvar el campionat de Catalunya de Patí de Vela Junior.

La jornada de dissabte els 29 inscrits varen haver de quedar-se a terra ja que el fort onatge existent a tot el litoral Català també va ser present a Sitges i que acompanyat amb una fluixa intensitat del vent va fer que el Comitè de Regata decidís ben entrada la tarda anular les proves de dissabte.

Pel que fa a la jornada de diumenge, l’onatge va estar present, ara bé una intensitat de 8 nusos de garbí, va fer que els regatistes poc a poc anessin surtin fet que va aprofitar el Comitè per a donar la sortida a la primera prova i seguidament a la segona, que va acabar en una garbinada de 18 a 20 nusos d’intensitat, fet que va fer que només una setena de regatistes acabessin la segona prova.

Ha guanyat Oriol Mahiques, seguit de Claudia Puig i Toni Rosinyol.

Judit Bazquez ha sigut la segona femina.

En la categoria infantil, Albert Selleres ha dominat sense problema seguit de Marc Brik i de Puig.

Cal destacar la fantàstica organització del Club de Mar de Sitges ja que va obsequiar a tots els regatistes en dos dinars, Així com durant l’entrega de trofeus, va obsequiar a tots els regatistes amb un rellotge i sorteig de 8 Mp4, i dues veles Toni Tió, i milers de Chupa Chups per a tots els presents.

També agrair el patrocinador del circuit que com sempre hi ha estat present. (Spain Tir)

Comite regates

Deja una respuesta