15 embarcacions de la classe Patí de Vela Junior han pres part aquest passat cap de setmana a la segona edició de la Regata els Salats organitzada pel CLUB MARITIM TORREDEMBARRA.

La jornada de dissabte es va caracteritzar per la manca de vent, tot i així el Comitè de Regates va poder donar la senyal de sortida a les dues regates previstes on Oriol Mahiques, va ratificar el seu domini a la classe fent dos primers, seguit del regatista de Torredembarra Guillem Garcia, fent dos segones posicions.

Pel que fà la jornada de diumenge es va donar la sortida de la tercera prova, prova que es va haver d’anular per la manca d’intensitat, tot seguit després d’esperar uns minuts va entrar uns 10 nusos de garbí fet que va aprofitar el Comitè per donar la sortida a les dues proves la primera de les quals va ser dominada per Oriol Mahiques i Guillem Garcia i la segona i última pel Torrenc Pol Mercade seguit de Oriol i Guillem.

Aquí podeu veure les classificacions.

Deja una respuesta