Saló Nàutic: Crònica de la regata

Els dies 17 i 18 s’ha celebrat a Badalona el tradicional trofeu Saló Nàutic amb participants dels clubs Nàutic Masnou, Vela Sant Antoni, i Natació Badalona.

El primer dia de la prova, no exempt de polèmica, es decideix no sortir pel fort trencant davant del club.

Diumenge amb un dia fred, però assolellat i amb 10 nusos de ponent es celebra una disputadíssima regata. El primer líder de la prova, Marc Gratacòs, és caçat per en Ferran Gubern al acabar el primer llarg. Tot i que tota la flota s’agrupa molt, en Ferran es manté líder controlant les fortes rolades, seguit estretament per en Peco Mulet. En Peco és un regatista de gran projecció com està demostrant en les seves últimes actuacions.

A la última cenyida les coses canvien. En Carles Crespo, que fins llavors anava tercer, decideix provar el bordo extrem cap a garbí, en Ferran i en Peco que en un principi el seguien cap a garbí, decideixen controlar el bordo de terra veient que en Pau Gratacòs i en Josep Ma Ferrer tenen més vent. Finalment la rolada torna, entra el garbí i s’estableix, afavorint descaradament els que havien apostat per aquell bordo. En Carles Crespo guanya la prova i el trofeu.

Classificació final

1era: 1- Carlus Crespo, 2- Ferran Gubern, 3- Joaquim Roig
2a: 1- Jordi Cunill, 2- Kiko Igual, 3- Peco Mulet

Deja una respuesta