Després de la reunió mantinguda ahir amb l´organitzador i la FAV, s´ha establert el calendari del LXV Campenato d´Espanya de Patí a Vela i del III Campionat d´Espanya de Patí Junior, a celebrar-se en la Platja de la Victòria, Cadis, des del dilluns 28 de juliol al dissabte 2 d´agost de 2008.

En la decisió de les dates s´han tingut en compte les recomanacions de ADIPAV, que proposava a principis d´agost com data idònia, les de l´Ajuntament de Cadis, que proposava celebra la regata just abans del Trofeu Carranza de futbol (8 i 9 d´agost) per a aprofitar infraestructures, i les obligacions de la FAV per a les regates de creuer d´agost.

Esperem que aquestes dates siguin del grat de la majoria. En l´enllaç de baix teniu penjada ja la informació d´allotjaments per a anar reservant amb temps, ja que les dates, com sempre, són en plena temporada d´estiu.

Pàgina web oficial CTO ESP 2008

Localització:

Ampliar el mapa

Deja una respuesta