Depoorter arrasa a Lloret

Avui ha finalitzat l’ultima prova de la regata Costa Brava celebrada a les aigües de Lloret amb una participació de 13 embarcacions, provinents dels clubs: Club Marítim Cubelles, Club de mar de Sitges, Club Nàutic Tamariu, Club Vela Sant Antoni, Club Marivent Canet, Club Marítim Castelldefels.

Ha sigut un cap de setmana de competició molt bé, malgrat el sol només ens va acompanyar el primer dia, les condicions de vent han sigut molt favorables els dos dies, avui hem acabat amb un força 3-4 molt bo pel patí.

A nivell de regata, ha guanyat el tantes vegades campió d’Espanya Joost Depoorter, seguit com no de Jordiet Sabater, un altre campió d’Espanya i en tercera posició empatat a punts amb el Jordi Bhar ha quedat, Gerard Esteva.

Pel que fa a la segona categoria, aquí a guanyat en Jose Ferrer del Club marítim cubelles, seguit del novell regatista del Club Marivent canet, Xavier Oliver, seguit del Super Sogre, que ha més ha guanyat en la categoria de veterans.

La Primera Fèmina, ha sigut per Lurdes Azon i el Premi al millor navegant del club ha sigut per Fernado Collado.

Aquesta regata, ha sigut molt interessant ja que el camp de regates de Lloret, a vegades es imprevisible, fet que per exemple en la primera regata del dissabte, donés bo per dalt la primera i la tercera cenyida i donés bo per baix la segona, qui se’n va aprofitar en va treure molt de redit, com la Maria Antònia Gonzales que va entrar en aquella prova en cinquena posició.

Es necessari agrair l’esforç del club en organitzar aquesta regata, hem tingut a la nostre disposició un staff de marineria fantàstic que ens ha ajudat a pujar i baixar els barcos que donava gust, a part de la fantàstica grua, que et treia el patí del remolc i te’l deixava a sobre de la platja facilitant d’aquesta manera molt la càrrega i descàrrega.
El dinar del Dissabte també va ser fenomenal, i el pica pica i el tracte rebut per part de la gent del club, encapçalada per el seu president Joaquim Garcia castany ha sigut fenomenal.

L’any que bé, el Club Nàutic Lloret organitzarà la Internacional ADIPAV Cup, pel que serà un gust i privilegi per part de la flota patí tornar a visitar aquesta tan entranyable terra.

Deja una respuesta