Benvolguts/es,

Us informem que des del web del Centre de Terminologia TERMCAT – centre que vetlla pel desenvolupament i la integració de la terminologia catalana en els sectors especialitzats – podeu consultar un diccionari multilingüe en línia que us
pot resultar d’utilitat: el Diccionari d’esports nàutics, que recull 963 termes amb la definició corresponent i els equivalents en castellà, francès i anglès. A més de la vela, el diccionari també conté termes dels altres esports nàutics: el surf, l’esquí nàutic, la motonàutica, el rem i el piragüisme.

La interfície utilitzada permet consultar les denominacions en l’índex alfabètic de cada llengua o bé fer una cerca en el quadre de diàleg, tant d’una denominació com d’un mot de la definició.

Us agrairíem que en feu la màxima difusió possible.

Moltes gràcies per endavant.

Ben cordialment,

TERMCAT
www.termcat.cat

Deja una respuesta