50 regatistes¡¡¡ 23 de Altafulla, 19 de Torredembarra i 8 de Platja Llarga. En la seva sisena edició el desafiament entre els tres clubs de Tarragona es troba en un excel•lent moment i demostra que el format creat al 2004 a partir de una idea de Ramon Felipe de Montagut es un èxit.

Aquest any, amb unes condicions de vent escàs i recorreguts de aproximadament set milles, la regata va ser tot un repte per els participants. El primer dia amb un recorregut trapezoïdal en aigües de Altafulla, las constants rolades i “forats” sense vent van complicar moltíssim la prova. Torredembarra va guanyar obtenint un avantatge de 7 punts.

El segon dia es va programar una travessa Altafulla – Platja Llarga – Altafulla. Inicialment va haver poca intensitat de vent, però va millorar a partir de la meitat de la regata. Novament els de Torredembarra van dominar la prova obtenint finalment la victòria i recuperant la safata que havien perdut al 2008.

Històric:

2004 C.M. Torredembarra
2005 C.M. Altafulla
2006 C.M. Torredembarra
2007 C.M. Torredembarra
2008 C.M. Altafulla
2009 C.M. Torredembarra

Deja una respuesta