EL PATÍ DE VELA JÚNIOR ENTRA A FORMAR PART DEL V TROFEU TANIT

L’Associació de Dones Navegants Tanit (ADNT) a causa del gran percentatge de navegants femenines que en l´actualitat naveguen habitualment en la flota de la Classe Patí de Vela Júnior ha decidit incorporar en la seva cinquena edició el Patí de Vela Júnior sumant-se als Optimist que ho van fer l´any passat i els J80 que estan des de l´inici.

A més la gran novetat pel Patí de Vela Júnior és que s´ha pres la iniciativa com a prova pilot per veure si a partir d´aquí es pot establir oficialment una nova categoria a mes de les ja existents dins del Patí de Vela Júnior, aquesta nova categoria és la MASTER FEMENÍ per navegants femenines de mes de 18 anys, la intenció d´aquesta nova categoria és per una costat recuperar totes aquelles navegants femenines que ho van deixar en complir els 19 anys i no van voler passar al Patí de Vela Sènior, per un altre que les actuals navegants femenines adultes que ja estan navegant a nivell de lleure amb el Patí de Vela Júnior ho puguin fer també en competició i tinguin la seva pròpia categoria i per últim sí aquesta categoria queda instaurada ampliar les opcions de les navegants femenines actuals de Patí de Vela Júnior perquè puguin triar amb quin tipus de Patí seguiran navegant quan arribin als 19 anys, però que segueixin navegant que és l´important i que segueixin navegant en Patí que encara és més important.

El Trofeu Tanit creat per ADNT és exclusivament per a navegants femenines i se celebrarà els propers dies 16 i 17 d´octubre de 2010 organitzat per la ADNT i el Club Nàutic Vilanova amb la col·laboració del Club Marítim Cubelles, el Club de Mar Vilanova i de la Federació Catalana de Vela.

Hi haurà premis per les tres primeres classificades de cada categoria:

*Patí de Vela Júnior categoria infantil
*Patí de Vela Júnior categoria juvenil
*Patí de Vela Júnior categoria MASTER FEMENÍ

Adjunt anunci de l´esdeveniment i full d’inscripció, una vegada realitzat el pagament de la inscripció a ADNT preguem adjuntar còpia del mateix junt amb el full d’inscripció degudament complimentat a l´email: oficinaesportiva@cnvilanova.cat en copia a l’email: patinjunior@adipav.org

La varada dels Patins de Vela Júniors serà en el Club de Mar Vilanova veure plànol adjunt.

No dubteu a participar aneu a passar a la història per ser les primeres.

web ADNT

Deja una respuesta