El president nacional de la classe assoleix sorprendre al jerezano reconeixent públicament la seva labor en la difusió del Patí en Andalucia.

Rafael Ruiz Deu, regatista i alhora secretari andalús i vicepresident nacional de la Classe Patí a Vela, va rebre recentment el ´pescadito d´or´ que representa la Insígnia d´Or de la Classe, com reconeixement a la seva dedicació al Patí en els últims anys.

L´acte es va celebrar en el transcurs del tradicional sopar de Nadal de la flota andalusa, celebrada aquest any en l´Hotel Els Jándalos, que va contar amb la presència de Gerard Esteva, president de la classe nacional de Patí (ADIPAV), que va ser l´encarregat d´imposar-li a Ruiz la merescuda distinció. Esteva va aconseguir sorprendre a l´homenatjat i a la resta dels presents quan sense ningú esperar-lo s´aixecà de la taula per a comunicar a tots el veritable motiu de la seva presència allí, que no era altre que imposar-li a Ruiz el màxim guardó de la classe, en reconeixement a la seva labor en la difusió del Patí a Vela a Andalusia.

Rafael Ruiz (Jerez de la Frontera, 1973) és secretari andalús de la classe Patí a Vela des de l´any 1990 i des de llavors i fins i tot abans com regatista, ha posat tot la seva obstinació a mantenir a flotació una classe que a dia d´avui gaudeix d´una salut excel·lent en la nostra comunitat, sent l´única capaç de plantar-li cara a la todopoderosa flota catalana.

La bona gestió de Rafa Ruiz, també conegut com a ´Chiri´, es traduïx en una reeixida flota en qualitat i qualitat, creditora entre altres dels títols nacionals, aconseguits pel mateix i per Ramon Calero, amén del títol continental assolit fa uns anys pel germà de l´homenatjat, Angel Ruiz, a més d´aconseguir portar fins a la badia de Cadiz varis Campionats d´Espanya en els últims anys

Veure Fotos

Enllaços Prensa:

  • http://www.lavozdigital.es/cadiz/20090102/deportes/mas-deportes/rafael-ruiz-recibe-insignia-20090102.html
  • http://www.andaluciainformacion.es/portada/?a=18318&i=100&f=0

  • Deja una respuesta