El Tribunal Català de l´ Esport anul.la la decisió de la junta de la FCV presidida per Segimont Obradors i torna el Campionat de Catalunya 2007 de patí de vela Categoria veterà i el Subcampionat de Catalunya absolut 2007 al regatista Jaume Llobet Olivella

Adjuntem la resolució,

En la sentència el tribunal remarca:

 • Que la Junta de la FCV no es va sotmetre al procediment administratiu legal vigent creant una situació d´indefensió del regatista.
 • Que la Junta de la FCV va faltar als principis de seguretat jurídica, audiència i contradicció, obligats en tot procediment administratiu.
 • Que la Junta de la FCV no va seguir les normes bàsiques del procediment legalment establert.
 • Que en la FCV no va respectar els principis de «bona fe i confiança legítima» del regatista que són d´obligat compliment per les administracions públiques.
 • Que la FCV no pot abusar de certs requisits formals per denegar el reconeixement de drets.

  I per tot això deixa sense efecte la decisió de la Junta directiva i desestima les al.legacions presentades per Segimont Obradors .

  Conclou que el regatista Jaume Llobet manté els seus títols obtinguts en el 2007.

  Abans que res volem felicitar Jaume Llobet per la recuperació dels seus títols que va guanyar al mar, i per haver continuat lluitant fins al final per recuperar allò que van tractar de treure´l en un despatx.

  Esperem una reflexió profunda per part dels dirigents que varen prendre part en aquesta decisció, i que es depurin responsabilitats davant aquesta tan greu actuació.

 • Deja una respuesta