Aquest cap de setmana s´ha celebrat a aigües de Badalona, organitzat pel Club Natació badalona, el Trofeu Blau, classificatori pel circuit SPAIN-TIR.

El primer dia varem tenir ventolina entre 90 i 180º. La primera prova va estar liderada per MILU i XANGÓ de manera alternativa, imposant-se el primer a la línia d´arribada. La segona prova va estar dominada per en KOKI fins a la darrera cenyida, en la que es va imposar en XANGÓ. Arribavem a platja a les 20:00 amb el temps just per dutxar-nos i veure el final de la primera part del Barça. Ens esperava a taula un estupenda butifarrada per gentilesa de Perfumeries Blau, el Club Natació badalona, i l´ADIPAV. Després alguns van acabar prenent-se uns mojitos per Badalona.

Diumenge es va entablar un vent de 5-7 nusos de sud que a mitja segona empopada ens va abandonar. Al cap de la flota estava en KOKI, defensant-se dels atacs d´en PAU GRATACÓS i en TAMARIU, però finalment va ser en PAU qui es va imposar. Més d´un va arribar a platja remant.

Finalment la classificació va quedar:

1) XANGÓ, C.N.Sitges, 8 punts
2) PAU GRATACÓS, C.N.Badalona, 8 punts
3) JOSEP FONT, C.N.Badalona, 16 punts

Adjuntem la classificació completa al peu de la notícia.

Deja una respuesta