Aquest cap de setmana (20 i 21 de setembre) s´ha celebrat a Barcelona el Trofeu de La Mercè en la seva edició 67. El vent ens ha acompanyat amb Bf 3 de 130º i 90º respectivament. L´organització en mar ha estat excel•lent, tal com ens té acostumats el Club Natació Barcelona.

Malgrat el primer lloc d´en Crespo dissabte, i el primer de l´Anna diumenge, s´ha acabat imposant guanyador de la regata en Xavi Roca (Xangó) del Club Nàutic de Sitges. Segona, tercer i quart han estat l´Anna, l´Antaviana i en Comajuncosa, que han empatat a punts i no han posat les coses gaire fàcils al Xangó.

A més a més, donat que aquesta era la tercera edició del Trofeu que guanyava en Xavi Roca de manera consecutiva, passa a ser de la seva propietat i se li entregarà en el sopar anual de l´ADIPAV.

Deja una respuesta