Aquest cap de setmana, 26 i 27 de Maig de 2007, ha tingut lloc al Club de Vela Platja Llarga el Campionat de Catalunya de Patí a Vela Junior 2007 .En total hi ha hagut 23 participants que han vingut de diferents clubs de tot Catalunya.

Pel que fa a les condicions metereològiques cal destacar el fort vent que ha bufat tot el cap de setmana oscil.lant entre els 15 i els 20 nusos de força.

El dissabte la sortida es va donar a les 13.00h i es van realitzar dues proves, un cop acabades es va fer una visita guiada per la Tarraco Romana i després es va sopar al Restaurant El Palau del Baró de Tarragona, on es va fer un sorteig amb els premis dels diferents patrocinadors.
Avui diumenge la sortida ha sigut una mica abans, a les 12h, i també s’han realitzat dues proves. Tot seguit s’ha dinat a les mateixes instal.lacions del Club de Vela Platja Llarga i a continuació s’ha dut a terme l’entrega de premis per part del Sr. Raül Font-Quer i Plana, Tinet-alcalde i Conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Jesús Selma, Vicepresident de la Federació Catalana de Vela i el Sr. Aguiló, Director del Departament d’Esports de la Generalitat de Catalunya.

Els guanyadors de la classificació general han sigut en primer lloc Oriol Mahiques, en segon Víctor Aguiar i en tercer Toni Rosiñol. Pel que fa a la classificació d’alevins els vencedors han estat Oriol Mahiques, Toni Rosiñol i Iñigo Puig; i en la d’infantils Víctor Aguiar, Guillem Garcia i Biel Rosiñol. En la classificació de fèmines, les guanyadores han sigut Judith Vázquez, Claudia Puig i Marina López.

Moltes felicitats a tots!!!!

>> FOTOS

Deja una respuesta