Els locals Jordi Aranega i Jordi Obach júnior s´han imposat en la 38 edició del Trofeu Cubelles. En Segona categoria, en Carlos Dávila (C.N.Sitges) s´ha classificat en primer lloc. S´adjunten les classificacions.

Les condicions de vent han estat de Bf 1/2 de component SE amb rolades que oscil·laven en uns 20 graus. Felicitar l´actuació del comitè de regates que malgrat la inestabilitat del vent ha mantingut els horaris programats amb èxit.

Cal destacar la participació d´en Segimon Obradors que malgrat la manca d´entrenament s´ha defensat amb una bona navegació i regata. A veure si et veiem més sovint en les regates del circuit i fem bones regates tots plegats.

El Trofeu també ha comptat amb la participació dels Optimists. Molts dels participants són fills de patinaires i futurs patinaires júnior, per tant sembla lícits dedicar-los unes línies a la nostra WEB. Cal destacar el resultat dels germans Dávila, fills d´en Carlos, on regata darrera regata van demostrant que això de la vela ho porten a la sang.

Deja una respuesta