Entrega Vela Spain tir/ADIPAV al Club de Mar de Sitges i vista a l’alcalde de la ciutat.

Ahir va haver-hi reunió al Club de Mar de Sitges entre el President Daniel Gras i el President Gerard Esteva, on es va signar el Conveni de col·laboració per el qual ADIPAV entrega una vela d’escola.

El Cas del Club de Mar de Sitges es especial pel que fa a la relació amb les veles de Menorca, ja que va ser aquest club que va acollir la regata de classificació a Catalunya i també va cedir dos patins perquè els andalusos Lupa i Nicolas poguessin navegar per aigües Menorquines.

El Club te una escola de vela molt activa, on son principals els dos patins d’escola i els tres júniors d’escola que no paren de tenir activitat i de promocionar així la nostre embarcació.

Mes tard, desprès de la firma i de la hissada de la Vela, va haver-hi visita a l’alcalde de Sitges el Sr. Jordi Baijet on Gerard Esteva i Daniel Gras varen fer entrega d’un llibre en nom de la Consellera de cultura de la Illa de Menorca (recordem que gràcies a la Volta Menorca s’han firmat convenis de col•laboració entre Sitges i el Consell Insular de Menorca).
Varem estar analitzant també la situació de la vela actual i començant a perfilar ja la col•laboració amb l’ajuntament el Club i ADIPAV per tal de que la Copa Espanya de Patí a Vela que se celebrarà l’any que ve sigui també un èxit.

Deja una respuesta