BERNARD BOSSUYT
Navegant belga de patí català a vela

A quina edat vares començar a Navegar en patí?

Vaig Començar a navegar a l’edat de 18 anys a Sant Antoni de Calonge, el meu primer mestre, com no va ser en Guido Depoorter.
Va ser durant una estada amb la meva família a Palamós que vaig provar el patí i des de llavors no me’n he pogut desfer.
Guido Depoorter ha sigut peça clau per a la introducció del patí a Bèlgica.

Quines sensacions et transmet el navegar en patí?

El millor es que et sent be quant navega en patí i et permet oblidar-te dels problemes ordinaris de la feina i de la vida en general.

Quan navegues?

Navego a Espanya (a Torredembarra 2-3 cops a l’any) i el resta de l’any a Bèlgica al club Twins al costat d’Ostende.

Quan va ser el teu primer campionat Internacional?

El primer campionat va se a Rochelle l’any 2000, era el segon campionat d’Europa que se celebrava a França i amb uns quants amics belgues varem apuntar-nos-hi
Faig tot els campionats de Bèlgica.
Navego en competicions perquè tots els participants són amics, i les regates, malgrat si es cert que hi ha competició, la veritat es que es molt entranyable, ja que tots som amics i ens ho passem molt bé.

Com veus el futur a Bèlgica referent al Patí Català a Vela?

Doncs la veritat es que la veig bé, el millor exemple es que en les regates tenim molt afluència de regatistes, cada vegada i ha més gent apuntada al patí i les nostres activitats i la millor garantia de futur es la que ens ofereix les noves generacions. El fills dels regatistes actuals, ja comencen a navegar en patí júnior i això es el millor símptoma de continuïtat.

Deja una respuesta