Espectacular creixement del CLUB DE VELA PLATJA LLARGA DE TARRAGONA:

En els últims dos anys el CLUB DE VELA PLATJA LLARGA ha resorgit per convertir-se en un dels clubs de vela punters de la província de Tarragona.

En aquest últim any han passat per les instal•lacions del Club quasi 800 alumnes i molts d´aquests alumnes ha seguit navegant en més ocasions en qualsevol de les activitats que ofereix el Club de Vela Platja Llarga de Tarragona (CVPLl).

Un dels motius del bon funcionament d´aquest Club es la multidiciplinarieitat en les seves activitats, ofereix a dia d´avui classe i cursos de: windsurf, kitesurf, catamarà, optimist, patí català senior, patí català junior, vela lleugera, kayak, snorkel, bodyboard, volei platja, handbol platja, futbol platja, tenis platja, a més a més de les activitats com el pack empreses, el programa de esports a la carta – vela escolar, les estades nautiques d´estiu, jornades de portes obertes per a tothom, organització de regates, els equips de tecnificació i perfeccionament (actualment comptem amb 25 regatistes, d´on amb només en un any de treball han sorgit un tercer i un cinqué de catalunya i un cinqué i un sub-campió d´Espanya en la categoria Patí Català Junior) i no s´ha d´oblidar les lligues internes entre els quasi 400 socis del Club.

CVPLL

Deja una respuesta