La ADNT (Associació de Dones Navegants Tanit) s´havia proposat dos reptes entre altres en la seva cinquena edició del Trofeu Tenit (que sempre és exclusivament per a navegants femenines), un repte que per primera vegada participessin les navegants femenines de Patí de Vela Júnior a més de les de Optimist que ho fan des de l´any passat i les de J80 que ho fan des de l´inici, amb una participació total de 18 navegants femenines de Patí de Vela Júnior aquest primer repte ha estat totalment assolit.

El segon repte era promocionar la possible creació d´una manera oficial d´una nova categoria dins de la Classe Patí de Vela Júnior, la denominada Màster Femení per regatistes femenines de mes de 18 anys, aquest repte també ha estat assolit doncs han participat 6 navegants femenines en aquesta categoria, una de 19 anys, una de 26 anys, dos de 28 anys, una de 52 anys i una de 57 anys, per tant han quedat representades gairebé totes les edats demostrant que podria ser viable la creació d´aquesta nova categoria de manera oficial.

Des d´aquí la ADIPAV ha de donar les gràcies a la ADNT pel seu interès en el Patí de Vela Júnior.

Adjuntem fotos i la classificació

Fotos

Deja una respuesta