Aquest últim cap de setmana hem realitzat els cursets de vela al club les Deveses el Saler a València ciutat amb un èxit insuperable. Els encarregats en fer els cursets van ser la Nadia Marigó, Xavi Arànega i Gerard Esteva amb la col·laboració importantíssima d’en Fermín Quero, el secretari del club valencià, i d’en Roberto Andreu, secretari Territorial Valencià.

El curs va tractar en iniciar a 16 persones en el món del patí a vela. La majoria d’ells ja eren navegants en altres classes, però realment el patí va causar efecte entre tots els participants on alguns plantejaven la opció de comprar patins. Tot i això estem creant nous cursos al club per tal de perfeccionar els coneixements d’aquests alumnes i per tal de crear nous adeptes al patí.

Així doncs fem una valoració excel·lent de la promoció del patí a vela a València poc abans de la regata autonómica de València que es realitzarà el 6 i 7 de Maig i de la Copa d’Espanya que es realitzarà els dies 12,13,14 i 15 d’Octubre en aigües del club valencià.

Estem segurs que hem creat afició a València i esperem que s’estengui per tota la comunitat.

ADIPAV

Deja una respuesta