Avui a les 8:00 del matí hi ha hagut una reunió al Museu Marítim de Barcelona al qual hi han assistit, el nostre president Gerard Esteva, el nostre ex-president Miquel Estruch i el Director del Museu Marítim de Barcelona el Sr. Roger Mercet.

S´han posat les bases de treball perquè el 2007 puguem tenir una exposició sobre el patí al Museu marítim, i que pugui ser també una exposició itinerant en el qual es pugui veure també en altres muses de Catalunya, de l´estat i fora l´estat.

Des de l´ADIPAV pensem que es molt important poder tirar endavant aquest projecte per tal de recopilar d´una manera professional la historia del patí, i a mes poder-ne fer publicitat perquè la gent la conegui. Aquesta exposició treballarà amb experts del museu marítim i amb la supervisió i direcció de Miquel Estruch.

Avui s´han assentat les bases per el treball d´aquesta exposició, i durant el 2006 es farà un treball de camp molt extens per poder tenir molt material per treballar-hi.

Esperem que sigui un èxit.

Us anirem informant.

El que ja tenim

ADIPAV

Deja una respuesta