Gerard Esteva dimiteix del seu càrrec de president d’ADIPAV i passa el relleu a Ferran Bofill.

Ahir, dia 22 de juny, la junta executiva d’ADIPAV es va reunir per dur a terme el canvi de presidència de l’associació, donat que Gerard Esteva ha estat elegit recentment president de la Federació Catalana de Vela.

D’aquest manera, Gerard Esteva va dimitir com a president d’ADIPAV i Ferran Bofill, cap de flota del CN El Masnou i fins ara vicepresident d’ADIPAV, va ser nomenat nou president i secretari estatal de la classe patí a vela.

Luís Izquierdo, membre de la junta executiva d´ADIPAV, va ser nomenat secretari de junta. Jordi Bähr es manté en el seu càrrec de tresorer.

Cal dir que aquests càrrecs es mantindran fins a les properes eleccions, les quals encara no estan determinades.

Aprofitant la reunió es va crear una comissió per revisar i modificar el reglament de la classe formada per Xavier Roca, Carlos García, Luís Izquierdo i Albert Batllerià. L’objectiu d’aquesta és aconseguir un reglament amb uns marges més lliures a l’hora d´organitzar regates.

Més endavant us facilitarem informació respecte la convocatòria d´eleccions i el procés a seguir.

ADIPAV

Deja una respuesta