Al Club Nàutic El Masnou, hi hagut un canvi de Capità de Flota, el Mariano Sancho per a tots conegut, deixa el càrrec per motius físics, principalment per dolors crònics a l´esquena que desaconsellen realitzar quansevol esforç. Ha sigut una notícia que ens ha sorprés a tots, molts patinaires agraeixen al Mariano la seva dedicació a promoure el patí, principalment els navegants més novells, sempre estava al seu costat per a quansevol consell.

El relleu l´agafa amb entusiasme en Ferran Bofill regatista de fa anys del C.N. Masnou, amb l´objectiu de seguir promocionant el Patí de Vela, i potenciar les tres regates semanals al club (dimecres, divendres i diumenge) així com recuperar patins que necesiten una restauració per fer-los servir com a barcos escola, per a quansevol proposta o suggeriment referent als patins de Masnou, us podeu posar en contacte amb ell, ferranbofill@gmail.com

Deja una respuesta