Avui dissabte dia 3 de novembre s’ha disputat la ultima proba del campionat de la Copa Esp Madrid 2007 al pantà de Valmayor.

Amb una participació de 25 embarcacions durant el campionat i uns 18 en la ultima regata s’ha proclamat campió de la Copa 2007 el Regatista Jordi Cunill del Club natació Badalona i amb l’embarcació Troll de Ferran Gubern.
En segona posició s’ha classificat Bito del club nàutic Masnou que ha quedat empatat a punts amb el primer però Jordi Cunill tenia mes victòries.

Pel que fa el tercer lloc Rafel Ruiz de Càdiz ha aconseguit Guanyar a Gerard Esteva que fins el moment havia aconseguit la tercera posició i finalment ha fet quart empatat a punts amb el tercer Chiri.

Pel que fa al temps, la veritat es que ha sigut molt fluix i malgrat s’han celebrat totes les probes programades, podríem dir que el gran absent en aquesta regata es el Vent que no ens ha acompanyat en cap dia.

Pel que fa a la manutenció, cal felicitar l club i la federació pel gran esforç que han fet.
El fet de poder arribar a terra i tenir una sopa calenta preparada i un “cozido madrileño” s’agraeix.

S’han repartit unes casadores molt boniques per tenir un record de la regata i la gent ha estat molt contenta de poder estar en aquest paratge natural tan bonic.

Pel que fa l’entrega de premis, tenim avui a les 9:30 del vespre el sopar de clausura on el president de la federació madrilenya de vela te preparada una sorprès que ja anunciarem quina es.

ADIPAV

Deja una respuesta