Només s’ha fet la prova de Freestyle, on els espectadors han gaudit de tot tipus de maniobres espectaculars. Els participants han arriscat i prova d’això han estat les 10 bolcades que s’han comptabilitzant en el transcurs de la prova (3 el Raimón Gabarró, 2 el Quim Esteva i el Jordi Arànega, 1 el Joost Depoorter, el Jordiet Sabater i el Xavier Roca). Hem vist tota mena de cabrioles, i el públic s’ho ha passat d’allò mes be, aplaudint i animant als participants. Demà es disputarà la final entre el Jordiet Sabater i el Victor Depoorter.

Les millors fotos del freestyle en l´adreça: http://www.cvsantantoni.com/

La prova de Triangle s’ha anul·lat degut a la força del vent: la Tramuntana ha bufat de valent i en la zona de regates s’han arribat a mesurar ratxes de fins a 40 nusos.

Destacar la gran participació assolida: 45 inscrits procedents de tota Europa, destacant un participant Belga, un Francés i un Danés.

Deja una respuesta