Club de Mar de Sitges (en Sènior) i Club Marítim de Cubelles (en Júnior) guanyadors de la 1a INTERCLUBS del Garraf

 

L’equip de regates de patí de vela del Club de Mar de Sitges es consolida com a líder indiscutible del litoral català al guanyar la primera edició d’aquesta regata. En categoria júnior, ha estat un cop més l’equip de regates del Club Marítim de Cubelles qui ha pujant fins el lloc més alt del podi.


 

 

Els passat 24 i 31 de març, i 6 i 7 d’abril, les aigües de Sitges es tenyien de blanc amb les veles dels participants de la 1a Regata Interclubs del Garraf de la classe patí de vela (categories sènior i júnior). Primera edició organitzada pel Club de Mar de Sitges amb la participació dels regatistes del propi club (15 inscrits), del Club marítim de Cubelles (9 inscrits), del Club Nàutic de Sitges (6 inscrits), i Club de Mar de Vilanova (1 inscrit). Van ser 4 dies de regates acompanyats de bon temps i amb condicions meteorològiques diverses. Dies de vents fluixos, i dies de vents forts, com el 7.ABR amb només 7 patins que aconseguien finalitzar la prova.

El premi pel primer equip de cada categoria consistia en un trofeu de grans dimensions que no queda en propietat, sinó que hauran de retornar-lo l’any vinent. L’objectiu dels guanyadors serà doncs poder mantenir-lo un any més, i pels aspirants,  poder fer-se amb ell. També s’obsequiava a l’equip guanyador amb un pernil, per poder fer un bon esmorzar d’equip acompanyat, el pernil, d’un bon pa amb tomàquet.

Aquest tipus de competició fomenta la germanor entre els clubs i propicia el treball en equip. La idea de fer aquesta INTERCLUBS va néixer dels patinaires de Cubelles, que a força de treballar la idea ha donat fruit a aquesta primera edició a les aigües sitgetanes. Esperem que l’èxit de participació engresqui a la resta de patinaires dels clubs convidats, i vinguin a gaudir d’una bona regata i un ambient de competició i germanor excel·lents que de ben segur tindrem l’any vinent.

Volem destacar també la bona organització de l’equip de mar amb el muntatge d’uns recorreguts perfectes. Us estem força agraïts. I per finalitzar, recordem a tots que la temporada 2012 ja està encetada.

 

 

 

 

Deja una respuesta