Benvolguts Socis,

L’ADIPAV es continua movent per tirar endavant el circuit SPAIN-TIR la reunió que ha tingut lloc a la seu de la Casa Del Mar entre els senyors, Joan Santfeliu, Comodor del Club marítim Altafulla, i Gerard Esteva, President de L’ADIPAV, n´és una clara mostra.

Durant la trobada s´han ultimat detall de la Regata Trofeu Comodor que se celebrarà a Altafulla dins del circuit SPAIN-TIR les dates 19 i 20 de Juliol. També s´ha parlat de temes com ara l´actualitat del Patí Català i del món de la vela en general.
S’ha parlat també de la possibilitat de que la temporada que ve, s’organitzi alguna regata de nivell estatal en aigües del Club Marítim Altafulla.
La càrrega i descàrrega dels Camions SPAIN TIR per anar al campionat d’Espanya es farà també al club, aquest ha sigut un del compromisos adquirits també en aquesta reunió, i ADIPAV subvencionarà aquesta regata en 500 euros mes l’ajuda de recursos humans i premsa, si s’escau.

Ha sigut una trobada molt positiva i creiem que serà una regata amb molt d’èxit i la família patinaire podrà gaudir d’unes instal•lacions i una organització excel•lent.

ADIPAV

Deja una respuesta