Benvolguts Socis,

L´ADIPAV es continua movent per tirar endavant el circuit SPAIN-TIR la reunió que va tenir lloc a Sils entre els senyors, Jordi sabater, vice president i Jordi Pascual President del club Santa Antoni de Calonge, i Gerard Esteva, President de l´ADIPAV, n´és una clara mostra.

Durant la trobada s´han ultimat detall de la Regata International Guido Depoorter que se celebrarà a Sant Antoni de Calonge dins del circuit SPAIN-TIR les dates 13 i 14 de desembre. També s´ha parlat de temes com ara l´actualitat del Patí Català i del món de la vela en general.

Des de ADIPAV s´ha valorat molt positivament l´empenta emprenedora que el club Sant Antoni ha demostrat des de la constitució de la nova Junta.
La vela i els clubs nàutics en particular, es mouen gràcies a les persones, i en aquest cas, el Club de vela Sant Antoni es una clara mostra.

Aquesta reunió era important també per començara plantejar l´europeu del 2009 que se celebrarà per setmana santa.

Sembla que de moment ens acompanyen bons vents en l´organització del circuit SPAIN-TIR!

ADIPAV

Deja una respuesta