Fonaments pel Campionat de Europa de Patí Català a vela, i Patí Júnior.

Ahir va haver-hi reunió a Sant Antoni de Calonge per començar a organitzar el Campionat d’Europa que se celebrarà durant la setmana santa de l’any que ve, concretament el 9, 10, 11 i 12 d’abril de 2009.

Els assistents a la reunió foren, El president del Club, el sr. Jordi Pascual, el Vicepresident Comodor, Jordiet Sabater, el President de ADIPAV Gerard Esteva i el P.R.O. Rafel Figuerola.

Es varen començar a assentar les bases per la organització sobretot des d’una basant tècnica. En aquets moments comptem amb la col•laboració de la FCV que deixa 4 embarcacions per la regata (2 Brios, i 2 Màsters) també comptem amb l’embarcació del Club, i amb el Vaixell comitè que serà cedit d’algun dels clubs colindants.

Pel que fa l’aspecte tècnic, Rafel Figuerola, organitzador de la Setmana Catalana de Vela, organitzador del Campionat D’Europa de Patí 2007, i Director de Regates de la Volta Menorca en Patí a vela, s’encarregarà de la organització tècnica de la Regata.

Pel que fa a la col•laboració amb la festa del mar, estem treballant perquè puguem fer paral•lelament una trobada de embarcacions coincidint amb la copa d’europa per tal d’aconseguir més reso mediàtic.

L’embarcació Santa Eulàlia, Vaixell insígnia de la Classe Patí estarà present en el Campionat.

ADIPAV

Deja una respuesta