Com molts de vosaltres ja sabreu, el passat divendres 1 de febrer varem celebrar el sopar anual de l’ADIPAV. Cal dir que des de l’ADIPAV valorem la vetllada molt positivament. Però cal dir que l’èxit fou gràcies a tots vosaltres, patinaires, que entre vosaltres, els vostres fills i els vostres acompanyants, varem arribar a sumar 120 comensals!

Per altra banda, també hem d’agrair part del nostre èxit al restaurant La Casa del Mar per la seva eficàcia i professionalitat inqüestionables i, també, com no, per haver-nos deixat amb la panxa ben contenta, i un bon regust de boca!

La vetllada va començar amb una petita recepció a la sala annexa del restaurant on ens esperava a tots una copeta de cava Sumarroca Brut i petit tot i que deliciós aperitiu en cullereta ideal per fer boca. Però això no fou tot, encara ens esperaven moltes més delicadeses, però això si, ara ja ben asseguts i acomodats a les taules.

El menú que ens van oferir va constar d’una amanida tèbia, seguida d’un refrescant sorbet de mango i una cuixa d’ànec guisada amb bolets com a plat fort, i per acabar, el toc dolç, un tall de pastís de formatge amb salsa de gerds. Com és ben sabut per tots, en tot bon sopar mai no hi pot faltar el bon vi. Nosaltres vam comptar amb dos fantàstics vins de la terra, dos Sumarroca, un pels amants del vi negre, el Sumarroca Muscat del 2007 i l’altre, pels amants del blanc, el Sumarroca Santa Creu de Creixà del 2004.

Després del sopar vam procedir a l’acte de l’entrega de premis. En primer lloc, vam entregar els premis atorgats pel Club Natació Barcelona, i que van ser entregats el sr. Ricard Pedreira. A continuació, vam procedir a fer l’entrega dels premis que atorgava l’ ADIPAV. La successió detallada dels premis és la següent:

1. Premis del CNB:

XXIII TROFEU FILATÈLIC: 2ª CATEGORIA:

3r Classificat: José Ramón Ferrer

2n classificat: Mario Bosch

1r classificat: Albert Gurri

1a CATEGORIA:

3r classificat: Jordi Roselló

2n classificat Ricardo Domènech

1r classificat: Ana Pujol

LXVI TROFEU LA MERCÈ: 2a CATEGORIA:

3r classificat: Juan Torres

2n classificat: Albert Gurri

1r classificat: Ramón Ferrer

1a CATEGORIA:

3r classificat: Jordi Arànega

2n classificat: José Mª Ferrer

1r classificat: Xavier Roca

2- Entrega dels premis ADIPAV

2.2. EL Premi a les 5 PRIMERES FÈMINES DEL RÀNQUIN JÚNIOR consistia en una vela júnior per cadascuna de les 5 primeres classificades. Les veles van ser entregades pels senyors Lluís Gay i Carlos Garcia Motta. Les premiades van ser:

5- Alícia Ruiz
4- Ana Riba
3- Marina López
2- Judith Vázquez
1- Claudia Puig

3. Els PREMIS D’ASCENS A 1ª CATEGORIA. Per l’entrega d’aquests premis va ser un honor poder comptar amb la Sra.Maite Fandós. Cadascun dels premiats van rebre un peix de plata ADIPAV. Els premiats van ser els següents:

Carmona, Pablo
Cunill, Jordi
Gomis, Alfredo
Igual, Kiko
Wurnderliz, Berni

4. Premis els millors patrons 2007. L’entrega dels premis la van fer la Sra.Mª Antonia González i el Sr. Segismon Obradores.

4.1. MILOR PATRÓ DEL 2007 DE LA CATEGORIA JÚNIOR:

L’ Oriol Mahiques, en va ser el guanyador i va rebre uns pantalons de neoprè, que li va entregar la Sra. Rosa Garcia per gentilesa d’Aerolite.

Deja una respuesta