Benvolguts/des patinaires,

En Gerard Esteva ha guanyat les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Vela. Ho ha fet per 49 vots a favor, per contra dels 28 de l’altra candidatura. Moltes felicitats, Gerard!!!! Ho has desitjat, ho has treballat i ho has aconseguit.

Tinc la convicció, com us he demostrat sempre, que aquest canvi a la FCV serà més profund del que sembla. La il•lusió amb la que tot l’equip de la candidatura ha dissenyat el programa, la gràcia amb el que l’ha sabut comunicar, i la capacitat d’engrescar als tècnics, jutges, esportistes, i presidents dels nostres clubs, ha fet possible que avui, 28 de Maig de 2009, puguem dir plegats que la vela catalana ha demanat el canvi.

Com a patinaires que som tots plegats, coneixem bé les capacitats d’en Gerard Esteva, n’hem gaudit 5 anys. És molt bo per la nostra classe que el futur president de la “Catalana” sigui l’actual president de l’ADIPAV. Ara ens toca aprofitar aquesta nova presidència per continuar impulsant la classe patí, com hem fet sempre, tots units, resolent els problemes amb la unió de forces, sumant persones, coordinant capacitats, generant idees, escoltant a tothom –perquè la classe és de tots, i la diversitat d’opinions enriqueix- … Aquesta és la nostra identitat, i la clau de l’èxit.

En nom del Gerard, vull agrair-vos a tots el recolzament que heu demostrat en tot aquest procés. I jo personalment us dono les gràcies.

Bon vent per la vela catalana !!!

Xavier ROCA i VILALTA
Representant disciplina Patí a Vela
Estament Esportistes FCV

Deja una respuesta