El Club Natació Barcelona ha celebrat aquest pont de la Mercè el Gran Premi de Barcelona 2009 i el LXVIII Trofeu de la Mercè. Per aquells que no heu passat pel Club Natació Barcelona en temps us recomanem una passejada per la prolongació del Passeig Marítim de Barcelona, ho han deixat força bonic malgrat que el club ha hagut de cedir part del seu terreny.

Dijous 24 i dissabte 26 hi va haver un vent de Xaloc de 2 Bf amb rolades de 10/20º. Anna Pujol va dominar ambdues regates amb una diferència considerable sobre la resta de la flota, seguida de Carles Crespo, i els tercers llocs a càrrec de Jordi Aránega i Ricard Domenech respectivament. Diumenge 27 va acabar d’entrar el llevant que s’anunciava des de feia dies amb una força 4 Bf. En Xavi Roca no va perdonar i va acabar imposant-se a un Carles Crespo que amb el segon lloc tenia suficient per guanyar ambdós trofeus.

En segona categoria victòria del doctor Oriol Puig, que a més a més va repetir 8è lloc de la general. Sembla ser que no s’ho creia, però la constància sempre té premi.

Els participants han gaudit d’una bona organització en mar, d’unes excel•lents instal•lacions i serveis, bon temps i varietat de condicions, i d’unes proves llargues, alguna fins i tot de més de 2 hores, a l’antiga “usanza”.

Adjuntem les classificacions.

Fotos de la regata

Deja una respuesta