Ramón Calero (RCN El Puerto de Santa María) es posa al front de la categoría “senior” després de la primera prova disputada del 65è Campionat d’Espanya de la classe Patí, una competició que s’ha iniciat aquesta tarda en aigües de la platja La Victoria i que té previst finalitzar aquest pròxim dissabte amb la disputa de sis mànigues i l’acte oficial d’entrega de trofeus. Al portuguès el segueixen els representants del CN Badalona, Carlos Crespo i Pau Gratacós.

Fins a 37 patins han dut a terme la sortida d’aquesta prova inaugural, dels quals 20 són catalans i 17 andalusos. La prova senior ha començat a le 17:00 hores, un cop concluïda la prova junior en la qual ha estat vencedor Oriol Bartolomé, del CN Sitges.

Els patrons han comptat amb un vent de ponent (280º), amb una força d’entre vuit i deu nusos, la qual cosa ha permès que es realitzés el recorregut fondejat en menys d’una hora. Tot i que el dia semblava indicat per la flota catalana, acostumada a navegar amb vents més lleugers, el regatista de Cadis, bicampió d’Espanya, s’ha alçat amb la primera victòria i es situa al front de la classificació provisional en la categoria senior.

L’horari de les mànigues per la categoria junior començarà a les 13:00 hores, mentres que les senior sortiran a les 16:00 hores.

Deja una respuesta