Us comuniquem que aquesta temporada, a diferència d’altres anys, al Club Natació Badalona organitzem regates durant tot l’hivern els dimecres i els diumenges.

A les regates hi assistiran els regatistes del club i també a tots aquells navegants d’altres clubs que vulguin venir a hivernar. Les regates seran els dimecres a les 14h i els diumenges a les 12:30 i el preu pels hivernants serà de 40€. El període d´hivernatge començarà el 1 d´Octubre i acabarà el 30 d´Abril.

De moment us avancem que hi ha força regatistes que s’han interessat per aquesta iniciativa i que faran créixer el volum de la flota i pujar el nivell, que per si sol ja és molt alt, amb figures com: Carles Crespo, Albert Batllerià, Marc i Pau Gratacòs, Ferran Gubern, Peco Mulet, Joaquim Roig….als que s’hi afegeixen com a futurs hivernants altres patinaires que ja ho han confirmat.

Creiem que aquesta iniciativa ens pot servir a tots per poder afrontar la temporada vinent amb unes millors condicions d’entrenament.

Contacte: Pau Gratacós (pgratacos@yahoo.com)

Deja una respuesta