El proper 7 de juliol a 2/4 de 8 del vespre al carrer de la Caritat de Badalona celebrarem l’ esperat i desitjat homenatge a l’Antoni Soler ( 1927-1997), considerat el primer constructor de patins en sèrie i el primer constructor de patins júniors.

Serà un acte senzill, però emotiu, on la ciutat de Badalona, a proposta del Club Natació Badalona, descobrirà una placa a la façana del taller de fusteria on l’ homenatjat va realitzar la seva tasca professional com a constructor de patins de vela entre l’any 1960 i el 1978.

 Pensem que pot ser una bona oportunitat per a conèixer una mica més la història del patí de vela i un dels seus protagonistes.

 

L’any 2008 el patí de vela va ser declarat per l’Ajuntament de Badalona com a embarcació genuïna de la ciutat i per tant incorporat al catàleg del patrimoni cultural de Badalona. L’ any 2010 Badalona va ser la capital de la cultura catalana i per votació popular el patí de vela va ser considerat el 3r tresor del patrimoni cultural material de Badalona.

Convidem a l’acte a totes aquelles persones vinculades al món del patí, veïns, amistats i familiars, entre tots farem que per un dia el patí de vela navegui pel carrer de la Caritat de Badalona on l’ Antoni Soler va construir més de 1700 patins sèniors i 80 júniors.

Deja una respuesta